Quantcast

7 april 2011 – CleanTech Innovation Exchange IIApril 7, 2011 – CleanTech Innovation Exchange II

 

7 april ging de CleanTech Innovation Exchange II van start in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Het was een groot succes mede dankzij de 95 ondernemers, investeerders en innovators die langskwamen. De CTIX II was de tweede editie in een serie van CleanTech evenementen georganiseerd door de CleanTech BusinessClub met als doel het aanbieden van een platform voor het versnellen van CleanTech groei en rendement op innovatie.

Het was geweldig om de verschillende sprekers te horen over de status van cleantech investeringen regionaal en wereldwijd en over hoe ondernemers hun bedrijf kunnen laten groeien met stijgende verkoopcijfers en het aantrekken van venture capital. Aanwezigen leerden ook meer over de cleantech programma van Autodesk, dat helpt om technische innovaties sneller, goedkoper en met minder risico op de markt te brengen. En wie kan de interactieve sessie van Jelle Nijdam nog herinneren over wat de overheid kan doen om innovatie te ondersteunen.

CTIX II was ook het platform voor de lancering van de Icos II Cleantech Fund, een fonds die nog in het beginstadium zit, dat per gelegenheid tot EUR 2,5 miljoen zal investeren in 10 sterk groeiende starters op het gebied van energie, voedsel, water, recycling en bouw. De presentaties van de sprekers zullen in de komende nieuwsbrieven worden behandeld, zodat u de komende weken profijt kunt blijven hebben van de informatie die sprekers als Ben Mastboom u gaven.

Kijk hier voor foto’s en video’s van de eerste CleanTech Innovation Exchange van 25 november 2010.

 

Agenda

Sprekers

Locatie

Foto’s

Video’s

22 september is de volgende editie van de CleanTech Innovation Exchange.
Hou de datum vrij in uw agenda en meldt u aan!

Ga terug naar Events.

April 7th, 2011 marked the second successful edition of the CleanTech Innovation Exchange, which took place at the Van Nelle Design Factory in Rotterdam. CTIX II brought together over 95 entrepreneurs, investors and innovators and provided a platform for accelerating growth and return on cleantech innovation.

It was great to hear from the different speakers about the status of cleantech investments globally and regionally and how entrepreneurs can grow their business with increasing sales and attracting venture capital. Attendees also learned more about the Autodesk cleantech program which helps bring technical innovations to market faster, cheaper and with less risk. Also who can forget Jelle Nijdam

  • Laat je overtuigen!