Quantcast

CleanTech Innovation Exchange II nadert

7 april a.s. gaat de CleanTech Innovation Exchange II van start in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

De CTIX II is de tweede editie in een serie van CleanTech evenementen georganiseerd door de CleanTech BusinessClub. Het evenement wordt gehouden voor ondernemers, investeerders en innovators met als doel het aanbieden van een platform voor het versnellen van CleanTech groei en rendement op innovatie.

Meer dan 70 ondernemers, investeerders en vernieuwers bij grote bedrijven kwamen recent bij de eerste CTIX bij elkaar om ervaringen te delen om zo hun duurzame innovaties sneller naar de markt te brengen en hun bedrijf sneller te laten groeien. Bij de CTIX II gaan we verder in op innovatie en groei, leden van de CTBC worden voorafgaand aan het event gekoppeld aan voor hen interessante bedrijven en tijdens de CTIX II is er veel ruimte om te netwerken.

Voor de CTIX II zijn al een aantal prominente sprekers bekend voor de informatieve sessie, waaronder medeoprichter en CEO van Global Cleantech Capital Paul Kloppenborg, huidig bestuurslid van Sales & Marketing Executives International in de USA Ben Mastboom en Managing Director van Cleantech Group in Europa Richard Youngman.

De organisatie achter de CleanTech Innovation Exchange is de CleanTech BusinessClub. Door middel van de juiste connecties, groei-events en groeiservices is de CTBC een netwerk dat de groei van bedrijven met duurzame innovaties versnelt. Medeoprichter CTBC Job ten Bosch: “Ik constateerde samen met andere ondernemers dat er een gat zit tussen starten en groeien in de CleanTech branche. Elke industrie heeft zijn eigen groeicurve, en bij CleanTech is het vooral moeilijk om toegang tot de markt te krijgen. Om toch entree te krijgen is er vertrouwen nodig, en wij kunnen daarbij helpen. We willen bedrijven helpen om te groeien. Ook buitenlandse bedrijven die naar Nederland willen komen, kunnen we helpen.

Bij de CTIX II zijn er Growth en Partnership mogelijkheden speciaal voor u. De gehele dag kunt u netwerken met andere ondernemers, investeerders en innovators en informatie en contacten uitwisselen. De CTIX is een exclusief evenement voor leden van de BusinessClub, maar na invulling van het registratieformulier kunt u eenmalig gratis deelnemen.

Het aantal plaatsen is beperkt, MELD U DIRECT AAN VIA DEZE BUTTON.

Voor meer informatie over de CleanTech BusinessClub CTIX II en inschrijvingen, klik hier.

Ga terug naar CleanTech Journaal.

 

  • Laat je overtuigen!