Quantcast

9 mei 2011 – WNF Cleantech Symposium


WNF Cleantech Symposium

Op 9 mei organiseert WNF samen met FME en Eneco het symposium ‘Nederland op naar de Wereldtop’

Uitnodiging Cleantech Symposium
Hierbij nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn bij het Cleantech Symposium dat wordt georganiseerd door Wereld Natuur Fonds, in samenwerking met FME, Eneco, Rabobank en KLM. Het symposium vindt plaats op maandag 9 mei in Amsterdam.

Twee jaar geleden presenteerde het WNF een onderzoek waaruit bleek dat de prestaties van Nederland in de cleantechsector ver achterliepen op de rest van de wereld; ons land stond op de 17e plaats in de wereldwijde cleantech ranglijst. Deze middag maken we bekend of Nederland dichterbij de door ons geambieerde top-10-positie is gekomen.

Samen met u en andere vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en politiek willen we deze middag aanbevelingen opstellen aan het ministerie Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) om de Nederlandse cleantechbranche verder te brengen. Er ligt een enorme kans voor deze sector om een bijdrage te leveren aan economische groei

  • Laat je overtuigen!