Quantcast

27 juni CTBC event

Op vrijdag 27 juni organiseerde de Clean Tech Business Club een evenement rondom groei en buitenlandkansen. Deze keer uitgelicht bijzondere business kansen in West-Canada, met interessante gastsprekers zoals; Gerben van Straaten (CEO Walas), Maarten den Ouden (Hoofd Economische Afdeling Nederlands Consulaat Generaal in Vancouver) en Diederik Beutener (Trade Officer Canadese Ambassade Den Haag). Uiteraard zijn er diverse pitches en inspirerende updates geweest van diverse leden en ondernemingen zoals Priva, Windchallenge, BAS Nederland, Tulpi, Rijnhaven Stadspark, Julesdock etc.
Op het dakterras werden ter plekke heerlijke gerechten bereid, o.a. op houtskool in gietijzeren pannen (Stoof catering), met jazzy lounge muziek van dj Willem en saxofonist Joshua, uitstekende en mooie verzorging door de dames van Pink Rebel en met indrukwekkend uitzicht over de stad Rotterdam, waaronder de Laurenskerk en de nieuw gebouwde Markthal.

  • Laat je overtuigen!