Quantcast

Working Capital Management

 

Nieuw binnen het kennis aanbod van de CleanTech Business Club zijn de informatieve workshops gegeven door Ernst & Young.

In samenwerking met Ernst & Young, organiseert de CTBC een reeks van pragmatische workshops om u te helpen bij de aanpak van dagelijkse uitdagingen met betrekking tot de groei van uw bedrijf. Onderwerpen tijdens de workshops zijn onder meer: ​​Working Capital Management, Partnerships – Fiscale en juridische gevolgen hiervan; Value Chain Analysis.

Woensdag 14 december werd de eerste workshop gehouden voor een aantal van onze leden. Het was een geslaagde middag en nieuwe actieplannen zijn. Binnenkort is er een video impressie te zien van de workshop.


Wat bied deze workshop jou?

Beheersing van het werkkapitaal bezorgt een onderneming voldoende cash flow om aan haar schulden op korte termijn, verplichtingen en operationele kosten te voldoen. Over het algemeen verkrijgen bedrijven door werkkapitaal optimalisatie sneller de benodigde liquide middelen voor ontwikkeling dan vanuit andere bronnen, waaronder het eigen vermogen en leningen, verkoop van niet-kernactiviteiten en complexe kostenreductieprogramma’s.

Deze workshop zal jou helpen bij het optimaliseren van jouw werkkapitaal door het beantwoorden van de volgende vragen:
• Weet je zeker dat jouw bedrijf een optimaal werkkapitaal niveau heeft?
• Wat zijn werkkapitaal performance drivers?
• Hoe kun je mogelijke verbeteringen in het werkkapitaal herkennen en beoordelen?
• Hoe kun je jouw cash flow forecasting verbeteren?

 

Leden van de CTBC kunnen gratis gebruik maken van deze workshops. Bent u nog geen lid? Become a Member of neem deel aan een van de workshops voor een bedrag van €350,- excl. BTW.

Geïnteresseerd zijn in deelname?
Klik hier en stuur ons een e-mail wanneer iemand uit jouw organisatie geïnteresseerd is in het bijwonen van deze workshop.


Meer weten? Neem direct contact met ons op!
 
Lid worden? Meld je direct aan voor de CleanTech Business Club!

  • Laat je overtuigen!