Quantcast

 CTIX IV – Vergroot je netwerk!


Programma     Sprekers    Impressie   Locatie

 

Donderdag 9 februari was de vierde editie van de CleanTech Innovation Exchange! Het was een groot succes mede dankzij de aanwezigen.

Maar liefst 9 sprekers hebben hun kennis en ervaringen gedeeld en nieuwe contacten betekenen de volgende stap naar succes.

Arash Aazami: “had a great day, great speakers, great audience, many opportunities thank you CTIX!”

Binnenkort zullen er foto’s en een video hier te zien zijn van deze CTIX editie.
 
 

Programma CTIX IV

13.00 – 14.00

Koffie en Registratie

14.00 – 14.15

Welkomstwoord Organisatie
Job ten Bosch, Peyman Mostowfi – CleanTech BusinessClub

14.15 – 14.45

Switch to Growth
Rob van der Meij, CEO – BiAqua

14.45 – 15.15

How to Add Value at an Early Stage
Coenraad de Vries, Managing Partner – StartGreen Venture Capital.

15.15 – 16.00

Entreperneur Pitches – Deel 1
Ontmoet een aantal geselecteerde CTBC leden en leer meer over hun activiteiten tijdens hun ‘pitches’.

16.00 – 16.30

Netwerk Pauze

16.30 – 17.15

Entreperneur Pitches – Deel 2
Ontmoet een aantal geselecteerde CTBC leden en leer meer over hun activiteiten tijdens hun ‘pitches’.

17.15 – 17.45

Supply Chain Financing
Nico ten Wolde, Strategy & Innovation Manager – Rabobank Nederland

17.45 – 18.15

Managing Cleantech Hyper Growth
Frans van den Heuvel, CEO – ProxEnergy

18.15 – 18.30

Aankondiging Avond Programma
Job ten Bosch, Peyman Mostowfi – CleanTech BusinessClub

18.30 – 20.00

Diner
Netwerken met alle aanwezigen en genieten van een heerlijk buffet.

Top

 
 

Sprekers CTIX IV


Coenraad de Vries – “How to Add Value at an Early Stage”
Managing Partner bij StartGreen Venture Capital

Coenraad de Vries is managing partner van Start Green Venture Capital, dat innovatieve ondernemers in Nederland helpt bij het starten of voortstuwen van de groei van hun eigen ecologische en duurzame bedrijf.

Coenraad begon zijn carrière in consultancy waar hij in 2001 na een paar management functies in de Fortis Groep mede-oprichter was van Fortis Venturing, de corporate venture van Fortis Groep. In 2004 heeft hij het programma Utrecht Innovatie Partner ontworpen en beheerd, een programma om innovatieve start-ups te ondersteuning bij het verwerven van bankloans.

In 2006 richtte hij Start Green Venture Capital op, om toegang tot financiering en strategisch management voor duurzame start-ups te bevorderen. Start Green was de eerste Nederlandse SEED-fonds die zich richtte op cleantech bedrijven in een vroeg stadium.

In 2007 lanceerde Start Green haar tweede fonds en met 12 ondernemingen in haar beheer is Start Green een van de grootste SEED fonds in de Nederlandse Technopartnerprogramme. Coenraad is ook een lid van de visitatiecommissie van de universiteit incubators Yes! Technology (TU Delft) Utrecht INC (Universiteit Utrecht) en KiEMT stichting.


Rob van der Meij – “Switch to Growth”
CEO BiAqua, former CEO fluXXion en oprichter van KiOR


Rob van der Meij, momenteel CEO van BiAqua, heeft zijn kennis bewezen door te internationaal te werken voor blue chip bedrijven als Akzo Nobel, Shell Chemicals, Gemini Consulting. Daarna was hij mede-oprichter van KiOR (nu een NASDAQ beursgenoteerde onderneming) en richtte fondsen op van top-tier Amerikaanse investeerder Khosla Ventures.

Rob was mede-oprichter van Hermes Catalyst, een bedrijf dat hij met succes heeft verlaten, en leidde de herstructurering / turnaround inspanningen voor Fluxxion, een andere venture capital gesteunde onderneming. Rob heeft een uitgebreide internationale ervaring in het werken met grote zakelijke klanten, multi-company technologie allianties, institutionele beleggers en het bouwen van R & D ondersteund technologie in sterke commerciële posities.

Hij is een scheikundig ingenieur aan de Technische Universiteit Delft en sinds kort ook afgestudeerd met de Nyenrode New Board Program voor uitvoerende en niet-uitvoerende bestuursrollen.


Frans van den Heuvel – “Managing CleanTech Hyper Growth”
CEO at ProxEnergy en former CEO bij Scheuten Solar.


Frans van den Heuvel is mede-oprichter en CEO van Scheuten Solar, waar hij verantwoordelijk was voor de
strategie en de ontwikkeling van alle zonne-energie activiteiten tot september 2010.

Na diverse commerciële en leidinggevende functies bij de start van zijn carrière, begon Frans in 1995 zijn eigen bedrijf, Energy Products Ltd. Het bedrijf produceerde zeer efficiënte verwarmingsinstallaties en ging later een samenwerking aan met Scheuten Group. Deze samenwerking resulteerde vervolgens in de creatie van Scheuten Solar, die binnen acht jaar, groeide uit tot een bedrijf met een omzet van circa € 300 miljoen.

Vandaag de dag is Frans van den Heuvel oprichter en CEO van ProxEnergy en is hij adviseur van diverse organisaties binnen de elektronica-industrie en duurzaamheid.

Frans heeft een diploma in automotive engineering en een Master in Economics.


Nico ten Wolde – “Supply Chain Financing

Strategie & Innovatie Manager Rabobank Nederland

Nico ten Wolde is werkzaam als Strategie & Innovatie Manager binnen Rabobank Nederland Bedrijven. Binnen deze rol is Nico onder andere verantwoordelijk voor de strategie rondom Financial Supply Chain Management en e-Invoicing.

De focus ligt momenteel op het ontwikkelen van een strategie en bijbehorende product propositie op het gebied van Financial Supply Chain management; oftewel het optimaliseren van de kapitaalstromen binnen supply chains en daarmee het structureel reduceren van de kapitaal behoefte binnen ketens.
Top

 
 

Impressie CTIX IV

Top

 
 

Locatie CTIX IV

De vierde editie van de CleanTech Innovation Exchange wordt gehouden in de Nieuwe Oogst te Rotterdam. De Nieuwe Oogst is gelegen aan de zuidzijde van de maashaven direct naast de maastunnel en makkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer.


Adres:
Maashaven Zuidzijde 20
3081 AE Rotterdam

Bij de Nieuwe Oogst kan je gratis parkeren aan de waterkant van de locatie.

Openbaar Vervoer:
Metro: halte Maashaven


Top

 


Enthousiast? Meld je alvast aan voor de volgende editie, CTIX V of word lid van de CleanTech Business Club en ontvang direct een gratis uitnodiging!

Aanmelden CTIX V


  • Laat je overtuigen!