Quantcast

Onze Service Partners

 

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. Zij helpt CleanTech Business Club leden in hun solide groei doormiddel van haar Exceptional Growth programma, de Entrepreneur of the Year contest, kennis vanuit het Global E&Y Renewable Energy Centre en actieve support vanuit het lokale Renewable Energy team. Dat is hoe Ernst & Young het verschil maakt in de CleanTech industrie.

 

Autodesk is een wereldwijde leider in 2D en 3D design, engineering and entertainment software. Autodesk maakt innovatie bij haar klanten mogelijk door het leveren van het breedste portfolio voor het digitaal ontwerpen, visualiseren en simuleren.

Het Autodesk CleanTech Partner Program ondersteund jonge bedrijven in duurzame technologie met design en engineering software die zij kunnen gebruiken om hun oplossingen voor een beter milieu sneller te ontwikkelen.

 

Haseltine Lake LLP is een toonaangevend Europees kantoor voor octrooien, merken en modellen met kantoren in London, München, Bristol, Guangzhou en Den Haag. Het kantoor heeft de expertise in huis om octrooiaanvragen te schrijven en te adviseren op het gebied van Intellectuele Eigendom op alle CleanTech gebieden. Daarnaast hebben wij de tools en ervaring om een ‘technology lanscape’ of ‘competitor landscape’ te maken op basis van octrooi-informatie.

 

De Cleantech Group ‘Accelerates the new wave of CleanTech Innovation’ doormiddel van haar internationale netwerk van investeerders en corporates. De CleanTech Group doet research naar ontwikkelingen in de CleanTech markt en informeert haar klanten daarover doormiddel van haar uitgebreide databases, internationale investors fora en reports. De CleanTech Group is een ‘global company’ met kantoren in Noord Amerika, Europa, India, China en het Midden oosten.

 

Skipso is een internationaal online platform en b2b marktplaats dat zich richt op duurzame innovaties. Skipso gebruikt de kracht van het internet om de Cleantech Revolutie aan te jagen. Ze biedt het Rotterdam Innovation Centre haar platform aan om de BusinessClub leden virtueel bij elkaar te brengen. Tegelijkertijd staat daarmee ook het wereldwijde Skipso CleanTech netwerk tot de beschikking van de leden. Partners van Skipso zetten regelmatig interessante wedstrijden uit.

 

De CoGrowth Coöperatie is een netwerk van CoEntrepreneurs die investeren in CleanTech start-ups met hun netwerk, ervaring en tijd. Met hun ruime (internationale) business development ervaring brengen zij start-ups op het gebied van CleanTech naar een hoger niveau.

 

CleanTech Sales is een externe sales en lead organisatie die zich specialiseert in het naar de markt brengen van duurzame innovaties. Zij doet dit door middel van een resultaat gedreven aanpak én pricing model.

VolkerWessels is een bouwconcern dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten.

 


Klik hier voor onze Netwerk Partners.
 
Meer weten? Neem direct contact met ons op!
 
Lid worden? Meld je direct aan voor de CleanTech Business Club!

  • Laat je overtuigen!