Quantcast

Ons Aanbod

Als lid van de Clean Tech Business Club heb je toegang tot de juiste mensen, activiteiten en services die jou onderneming helpen snel te groeien.

 

Samen ontdekken we de best practices van succesvolle ondernemers en experts in de CleanTech industrie!


Spreekuren

Tijdens onze spreekuren beantwoorden met samen met onze Service Partners al jou vragen op het gebied van Legal, Tax, IP, Internationalisatie, Sales-groei en Lead-Generatie.
Op voorafgeplande tijden bent u welkom om langs te komen op de CTBC office, zodat u snel verder kunt met ondernemen!
Top

Workshops

De CleanTech Business Club organiseert diverse workshops waaraan u als lid gratis kunt deelnemen. Samen met onze Service- & Netwerk-Partners dagen we je uit om middels deze leerzame ervaring een succesvolle IP strategie te ontwikkelen voor jou onderneming. Ook kan worden deelgenomen aan workshops over Cashflow Management en Sales- & Lead-Generatie.
Top

Events

Naast regelmatige borrels op de Business Club wordt twee maal per jaar de “CleanTech Innovation Exchange” georganiseert. Dit event is op dat moment hét epicentrum van alles wat er op CleanTech gebied in Nederland gebeurt. Interessante speeches van ondernemers en experts uit het bedrijfsleven maken dit event meer dan een gezellige netwerkbijeenkomst.
Als lid heeft u gratis toegang tot dit event.
Top

Matching

Ons netwerk geeft u toegang tot investeerders en groeiversnellers met een focus op CleanTech. Wij zoeken samen met jou de perfecte match op het gebied van financiering en/of samenwerking.
Top

Presentatie- & Flexwerk- Faciliteiten

De Business Club maakt het mogelijk voor u om klanten te ontvangen, te vergaderen of een product presentatie te geven op een goed bereikbare locatie met luxe uitstraling.
Top

Kortingen op events & diensten van derden

Als lid van de CleanTech Business Club krijg je korting op CleanTech Events en specifieke diensten van onze Service Partners.
Top

Netwerk van CleanTech ondernemers

Samen bereiken we meer! Kom via de Business Club in contact met gelijkgestemde ondernemers in de CleanTech industrie. Deel ervaringen, leer van elkaar en versnel samen de groene revolutie!
Top

Toegang tot 3D Product/Service software

Promoot jou product of service op een innovatieve en heldere wijze door gebruik te maken van de diensten van onze Service Partner gespecialiseerd in CleanTech animaties.
Top


Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Lid worden? Meld je direct aan voor de CleanTech Business Club!

  • Laat je overtuigen!